…En toen kregen we ineens een baby! :-) #thingsonlymomsknow

geplaatst in: #thingsonlymomsknow | 0
Vorig jaar maart ontdekte ik dat ik zwanger was. In november 2016 ben ik bevallen van onze kerngezonde dochter! Ik wilde er tijdens de zwangerschap al heel veel over tekenen, maar vond er de tijd niet voor. Gelukkig heb je als jonge moeder wél heel veel tijd over… O nee wacht… 😉 
Maar in samenwerking met Corinne de Vries van Hippe-Geboortekaartjes.nl kwamen ze er toch: stripjes over zwanger- en moederschap. Misschien een beetje anders dan dat je van me gewend bent, maar hopelijk vind je ze leuk. 
P.S. Met onze poeslieve Nelis gaat het ook goed. Hij vindt de baby wel wat lawaaierig, maar alles went. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *